مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه مصرف بهار نارنج علاوه بر درمان بیماریهای عصبی، نشاطآور و آرامبخش است، گفت: برداشت بهار نارنج در گیلان آغاز شده و تا اواسط اردیبهشت در نارنج گیلان ادامه دارد.
به گزارش تحلیل سینا از رشت، منوچهر پارسافر در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز برداشت بهار نارنج در این استان اظهار کرد: پیش بینی میشود باغداران گیلانی امسال ۵۵۰ تن بهار نارنج را از ۱۱ هزار و ۳۲۳ هکتار باغ برداشت کنند. وی با بیان اینکه مصرف بهار نارنج علاوه بر درمان بیماریهای عصبی، نشاطآور و آرامبخش است، گفت: شکوفه بهار نارنج در بازارهای محلی کیلویی بین ۱۸۰ تا ۲۸۰ هزار تومان به فروش میرسد و پیشبینی شده این ۵۵۰ تن بهار نارنج تازه در بازارهای محلی حداقل ۹۹۰ میلیارد تومان به فروش برسد. به گفته مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گیلان، بیشترین شکوفههای بهار نارنج در شهرستانهای رودسر، املش، لنگرود، لاهیجان و تالش تولید میشود. پارسافر با بیان اینکه برداشت این گلبرگهای معطر تا اواسط اردیبهشت در نارنج گیلان ادامه دارد، افزود: خواص درمانی این گلبرگهای عطرآگین از نظر علمی اثبات شده و بانوان گیلانی از بهار نارنج در تهیه اسانس طبیعی، مربا و شربت استفاده میکنند. پایان پیام/۸۴۰۰۸